Poziv na ZEF edukaciju - Obnovljivi izvori energije

Andrea Bekić | 09.10.2018.
Wide vjetrenjace 9
Pozivamo Vas na prvu u nizu ZEF edukacija na temu obnovljivih izvora energije te na prezentaciju ZEF projekata Vjetroelektrana Orjak  i ZEF Opskrba. 

Edukacija će se održati 18.10. u 18:00h u dvorani Palma u Zagrebtoweru, 5. kat, Radnička 80Nakon edukacije uslijedit će neformalno druženje u Gold Baru, Radnička 52.

S edukacijskim programom u ZEF-u želimo pružiti članovima/icama priliku za upoznavanje s načelima, vrijednostima i važnosti razvoja zadrugarstva, društvenog poduzetništva i etičnog bankarstva u Hrvatskoj, unaprijediti komunikacijske kanale i omogućiti pravovremenu informiranost o projektima i aktivnostima koje provodi ZEF te potaknuti međusobno umrežavanje i suradnju.

Na prvoj edukaciji razgovarat ćemo o mogućnostima razvoja obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj te važnosti strateškog pozicioniranja Hrvatske spram budućnosti u kojoj ćemo energiju pretežno dobivati iz ekološki prihvatljivih i dostupnih izvora. Kroz prezentaciju ZEF projekata Vjetroelektrana Orjak i ZEF Opskrba, naglasit ćemo važnost upravljanja energetskim resursima od strane građana, a predstavit ćemo i firmu, članicu ZEF-a koja uspješno posluje kao proizvođač solarnih i fotonaponskih modula.

Uvodna izlaganja:
Maja Pokrovac, direktorica udruženja Obnovljivi izvori energije
Edo Jerkić, suvoditelj sekcije obnovljivih izvora energije, Vivo somnia
Jasmina Novak, Solvis

Dođi, educiraj se, saznaj nešto o ZEF projektima, druži se, ako želiš povedi dragu osobu i upoznaj druge članove i članice ZEF-a.

Vidimo se u četvrtak! 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više
Prijava

Za pristup korisničkom sučelju morate prihvatiti cookie!