Održano predavanje i radionica izrade biodinamičkog pripravka od koprive u Ugarcima

Andrea Bekić | 24.06.2019.
Wide imag0005
Povodom svečanosti obilježavanja ljetne ravnodnevnice ili ljetnog solsticija, u petak, 21. lipnja, na gospodarskom biodinamičkom imanju „Drvo Života“ u Ugarcima ,održana su predavanja te radionica izrade biodinamičkog pripravka od koprive (BD 504).

Predavanje na temu „Kopriva u svakodnevnom životu“ održala nam je Snježana Pešut-Pilon dipl.ing.agr. ,upoznavši nas sa svim blagotvornim djelovanjima i svestranostima koprive.

U lipnju je kopriva u pogodnoj fazi za izradu biodinamičkog kompostnog pripravka 504, što smo zahvaljujući našoj članici Luciji i njenom biodinamičkom gospodarstvu „Drvo života“ i ovog puta, imali priliku vidjeti i naučiti u praksi.

Verica Šalata, univ.bacc.mus uvela nas je u svijet prirodnih ritmova i frekvencija.
Zvuk kao jedan od najčišćih oblika energije, nadahnjuje nas, podiže, pomaže nam komunicirati, izraziti se, pa čak i iscijeliti na dubljoj razini. 
Na predavanju smo imali priliku saznati nešto o solfeggio frekvencijama, koje nam pomažu u harmoniziranju duha i tijela.

Kraj večeri obilježio je, stari tradicijski običaj paljenje Ivanjskog krijesa.  

Veliko hvala svima koji ste bili dio ove lijepe priče, a sve ostale pozivamo da nam se svakako sljedećeg puta pridružite! 

Galeriju slika pogledajte u nastavku. 

Pogledajte foto galeriju
Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više
Prijava

Za pristup korisničkom sučelju morate prihvatiti cookie!