Dubrovnik - poziv na ZEF edukaciju “Obnovljivi izvori energije”

Andrea Bekić | 17.05.2019.
Wide zef edukacija du   obnovljivi
U zajedničkoj organizaciji s našom članicom, Regionalni centar za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva DEŠA, pozivamo Vas na još jednu u nizu ZEF edukacija, ovog puta u Dubrovniku! 

Edukacija će se održati u petak, 24. svibnja 2019, u Dubrovniku, u Lazaretima (F. Supila 8.), lađa br. 3 (Studentski teatar Lero) s početkom u 18 sati.

Tema su nam „Obnovljivi izvori energije“

Cilj edukacije je upoznati zajednicu s mogućnostima razvoja obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj te važnosti strateškog pozicioniranja Hrvatske spram budućnosti u kojoj ćemo energiju pretežno dobivati iz ekološki prihvatljivih i dostupnih izvora. 

Na edukaciji ćete imati priliku saznati koje sve obnovljive izvore danas i na koji način možemo (isplativo) koristit, kako napraviti kućnu fotonaponsku elektranu, kolika je njena cijena i isplativost, te koja je važnost u upravljanju energetskim resursima od strane nas građana.

Edukaciju će voditi Edo Jerkić, suvoditelj sekcije obnovljivih izvora energije u ZEF-u, koji se razvojem i savjetovanjem u sektoru obnovljivih izvore energije bavi 12 godina, a trenutno je zaposlen kao direktor u vlastitoj tvrtki Vivo Somnia koja se bavi savjetovanjem i projektiranjem u sektoru OIE. 

Edo će također predstaviti, na koji način ZEF putem svojih članova i sekcije energetike nudi građanima i poduzetnicima podršku i pomoć u pripremanju investicije u vlastite sustave za proizvodnju.


Pozivamo Vas da nam se pridružite na edukaciji te da pozovete i Vaše kolege i prijatelje, edukacija je otvorena za sve zainteresirane, a ulaz je besplatan.  

Radi kvalitetnije organizacije molimo da potvrdu dolaska pošaljete na abekic@zef.hr
Vidimo se! 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više
Prijava

Za pristup korisničkom sučelju morate prihvatiti cookie!