Natječaj za posao - upravitelj ili upraviteljica zadruge

ZEF | 13.03.2019.
Wide zef predstavnicka skups%cc%8ctina dubrovnik

Ako ste ikada poželjeli uključiti se aktivnije drugačijem, inovativnom, inspirativnom timu, u kojem rad ima višu svrhu, koji promiče poduzetništvo i društveno odgovornu ekonomiju, onda je ZEF-ova radna pozicija Upravitelja/ice pravo mjesto za Vas!

Ovim putem Zadruga, a temeljem isteka mandata, raspisuje natječaj za odabir novog upravitelja ili upraviteljice. Tražimo osobu koja želi ostaviti traga i pomoći nam da budemo još uspješniji u svojoj viziji!

Zadruga za etično financiranje članica je Federacije europskih etičnih i alternativnih banaka sa misijom osnivanja prve etične banke u Hrvatskoj. Trenutno zadruga broji oko 1300 članova, što fizičkih što pravnih osoba, te je već sada usmjerena na suradnju među članovima i investiranje u njihove projekte. Zajedničkim snagama radimo na razvoju demokratične, transparentne, solidarne te društveno i okolišno odgovorne ekonomije.

Želite li biti dio tima takve Zadruge čiji su članovi ujedno i suvlasnici njezine imovine koji demokratskim putem, po principu “jedan član – jedan glas”, odlučuju o svim važnim pitanjima vezanima uz rad Zadruge?

Pozivamo Vas da nam se pridružite i izazovete dosadašnji način razmišljanja. Spremni smo čuti i dati podršku dobrim idejama u smjeru poboljšanja rada cjelokupne Zadruge i buduće Etične banke. Jeste li spremni preispitati vlastiti način poslovanja i ne prihvatiti stvari zdravo za gotovo već kreirati vlastite procedure demokratičnog, transparentnog i solidarnog poslovanja? Ako jeste ovo je pravi oglas za Vas!

Uvjete natječaja možete pronaći ovdje, a ukoliko zadovoljavate niže navedene uvjete i spremni ste na rad u dinamičnom okruženju, pošaljite svoj životopis te predloženi program rada za mandatno razdoblje (5 godina) do 27. ožujka putem e-maila: nadzorni.odbor@zef.hr

Slanjem životopisa i motivacijskog pisma slobodno i izričito dajete privolu društvu ZEF kao voditelju zbirke osobnih podataka, da vaše osobne podatke može obrađivati i koristi u svrhu pristupanja kandidaturi za Upravitelja/icu Zadruge.  

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više
Prijava

Za pristup korisničkom sučelju morate prihvatiti cookie!